Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς,

   Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας σήμερα ξεκινά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Οι μαθητές/τριές μας, με τη βοήθειά σας, θα μπαίνουν στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, θα επιλέγουν την τάξη στην οποία φοιτούν κι εκεί θα βρίσκουν ασκήσεις και δραστηριότητες που έχει αναρτήσει η εκπαιδευτικός της τάξης τους για να μελετήσουν στο σπίτι. 


   Οι ασκήσεις αυτές θα αφορούν επαναλήψεις της ήδη διδαγμένης ύλης, έτσι ώστε τα παιδιά να εργάζονται ανεξάρτητα πάνω σε αυτά που έχουν ήδη μάθει. Δραστηριότητες και ασκήσεις για την κάθε τάξη θα αναρτώνται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, οπότε παρακαλώ να μπαίνετε συχνά στην ιστοσελίδα του σχολείου μας για να ενημερώνονται τα παιδιά για τις νέες τους ασκήσεις, αλλά κι εσείς για τυχόν εξελίξεις που αφορούν το σχολείο μας.

   Οι ασκήσεις και οι δραστηριότητες αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω υπολογιστή, τάμπλετ αλλά και smartphone κινητού τηλεφώνου. Αν έχετε απορίες για τη χρήση της ιστοσελίδας και το πώς θα βρίσκετε τις δραστηριότητες που ανατίθενται στα παιδιά, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους εκπαιδευτικούς για να σας βοηθήσουν. 
Οι μαθητές/τριες θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μας στέλνουν τυχόν γραπτές ασκήσεις που τους ανατίθενται πατώντας εδώ.

    Παρακαλώ αφιερώστε 3 λεπτά για να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο οποίο σας παρουσιάζουμε πώς θα χρησιμοποιήσετε εσείς και τα παιδιά την ιστοσελίδα. 

Καλή δύναμη σε όλους!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταλήξεις ρημάτων σε -ε και -αι

Μαθηματικά Δ΄ Τάξης - Κάθετη Διαίρεση (1)

Μαθηματικά Γ΄ Τάξης - Προβλήματα με πρόσθεση και αφαίρεση