Εγγραφές μαθητών στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2020-2021

Αγαπητοί γονείς, 

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄Δημοτικού θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 15 - 30 Μαΐου 2020. Για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19, οι εγγραφές των μαθητών θα γίνονται τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 

2810871160

6981038189


Βρείτε παρακάτω τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσετε για την εγγραφή των μαθητών / μαθητριών.


Δικαιολογητικά εγγραφής

α. Αίτηση εγγραφής στην Α΄Δημοτικού. 
Συμπληρώνεται από τον γονέα στο σχολείο. Διαφορετικά, αν θέλετε να την έχετε συμπληρωμένη όταν έρθετε στο σχολείο για την κατάθεση των δικαιολογητικών, κατεβάστε την από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Αίτηση εγγραφής

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. 

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.) {δίδεται από το Σχολείο και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κτλ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία)}.

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας (λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο οικίας, Ε1, Δ.Ο.Υ.).

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταλήξεις ρημάτων σε -ε και -αι

Μαθηματικά Δ΄ Τάξης - Κάθετη Διαίρεση (1)

Μαθηματικά Γ΄ Τάξης - Προβλήματα με πρόσθεση και αφαίρεση